ECODRY

  • Razvlaževanje zidov
  • Pomoč po poplavah
  • Skrb za zdravo bivanje
Nahajate se: Home Domov Najboljše za ohranitev vaše stavbe

Najboljše za ohranitev vaše stavbe

Razvlaževanje s sistemom Ecodry,
nikoli več vlažnih, mokrih sten v kleti

 

startbildPodjetje ECODRY Systeme GmbH je strokoven proizvajalec naprednih rešitev za kakovostno razvlaževanje zidov. Uspeh sistema ECODRY se skriva v idealni kombinaciji tradicionalne, empirično ukoreninjene  tehnologije in inovativnih elementov računalniške tehnologije.

Sistem ECODRY deluje brez kemičnih preparatov in zemeljskih del; je okoljsko trajnosten in omogoča prožno  uporabo pri vsakem gradbenem materialu in vsaki velikosti objekta.

Podjetje ECODRY pripisuje velik pomen zadovoljevanju potreb svojih kupcev. Zato predstavljamo najvišjo kakovost, neprimerljiv servis ter odlično razmerje med ceno in storitvijo.


Prizanaša Vašim živcem in denarnici.

ECODRY dela brez kemije in brez zemeljskih del; naš sistem 
je okoljsko trajnosten in 
večstransko uporaben za vsako vrsto gradbenega materiala 
ter za vse velikosti objektov. Zaupa nam že
mnogo mednarodnih strank in partnerjev.

 

startbild-renovatorje

Našo ponudbo izpopolnjuje 
dosleden razvoj proizvodov. Pri razvlaževanju zidov in sanaciji imajo pomembno vlogo  pravi zidni ometi in barve. Tega ne smemo podcenjevati.  Zato smo razvili nove proizvode,  ki v enaki meri navdušujejo tako  strokovnjake kot tudi zasebne uporabnike: naši ometi za vlažne zidove ECOPOR ter zidne  in fasadne barve ECOPAINT s svojimi  nepremagljivimi lastnostmi so izjemno iskane. Preizkusite jih. Doživite jih.
Tel.: 00386 31 621 594.
Brezplačno in neobvezujoče.

 

Razvlaževanje zidov

muurontvochtiging

Sistemi ECODRY dosledno ter brez kemičnih preparatov, umazanije in invazivnih posegov na zgradbah zmanjšujejo kapilarno vlago, ki se širi po zidovih.

VEČ

Skrb za zdravo bivanje

onze-zorg-voor-gezond-wohnen

Preženite iz svojega doma škodljive barve, omete in materiale.

VEČ

Pomoč po poplavah

hulp-na-wateroverlast

Kdor ima v hiši rjavo poplavno brozgo, nima v zidovih zgolj vlage, temveč se zraven nje nakopičijo tudi fekalne bakterije, naftni ostanki in trosi plesni.

VEČ